Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit.
Kees Bolten

+31 6 2013 4503

kees[at]bolten.nl
Project: 

HAL 25

Vrijplaats HAL 25 is de culturele evenementenlokatie in hartje Alkmaar.

HAL 25 is niet alleen een inspirerende plek waar jonge kunstenaars en cultureel ondernemers werken aan innovatieve projecten. HAL 25 geeft ook nieuwe impulsen aan Overstad. Ze brengt leven, creativiteit, economische bedrijvigheid en geeft kleur aan de stad. Er ontstaan nieuwe verbanden en samenwerkingsvormen. HAL 25 investeert in levenskwaliteit. En last but not least; leegstaand onroerend goed wordt goed hergebruikt.

Afwisselend, verrassend, vitaal, eerlijk, en dit alles onder het motto: deze problemen konden wel eens veel oplossingen veroorzaken. (Anuka)

Er zijn mogelijkheden voor out-of-the-box denkers, congressen, conferenties, bedrijfspresentaties, workshops, uitvaarten, dansavonden, theatervoorstellingen, kunstprojecten, filmfestivals, voedselfestivals, foto-shoots, danstrainingen, schilderprojecten, filmopnamen, kunstpresentaties, etc.

Website: HAL25.NL
Mail:  info@hal25.nl
Mob: 06 1895 8892
Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit!!!!!
Kees Bolten

+31 6 2013 4503
kees[at]bolten.nl