Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit.
Kees Bolten

+31 6 2013 4503

kees[at]bolten.nl
Project: 

Club CEES

CLUB CEES is gevestigd in een tweetal panden op de Achterdam in Alkmaar. Eens kijken of ze nieuwe belevenissen kunnen produceren op een plek die nog steeds bekend staat als de rosse buurt van Alkmaar.

AGENDA 2018

CLUB CEES is tijdelijk gesloten i.v.m. verhuizing


CLUB CEES is gevestigd in een tweetal panden op de Achterdam in Alkmaar.

Deze panden staan al jaren werkeloos te wachten op een nieuwe invulling.

Een aantal partners van HAL 25 , een bekende broedplaats in Alkmaar, gaan in dezelfde geest en gekte hun dingen doen op deze plek.

Eens kijken of ze nieuwe belevenissen kunnen produceren op een plek die nog steeds bekend staat als de rosse buurt van Alkmaar.

Een plek die door de jarenlange leegstand en verpaupering van de helft van de straat nu zware behoefte heeft aan nieuwe invulling, nieuwe mensen, nieuwe verhalen.

CLUB CEES is een initiatief van HALbaas Kees


AGENDA 2017

Zondag 5 november om 13:00, 15:00, 17:00 uur
Theater: Bruggenbouwers

Een venster, een kijkdoos, en een open mind; tijdens deze city tour mag je onbeschaamd binnen kijken. 
Verzamelpunt: Cafe ’t Kooltuintje
Entree gratis, neem wel muntgeld mee!
Regie: Tamara Roos
Productie: Artiance/Brugtheaterfestival/HAL 25/UNIT1

Zie ook brugtheaterfestival.nl

Zie ook Alkmaars Weekblad
Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit!!!!!
Kees Bolten

+31 6 2013 4503
kees[at]bolten.nl