Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit.
Kees Bolten

+31 6 2013 4503

kees[at]bolten.nl
Project: 

TL krant

een (s)lowtech, sociaal interactieve lichtkrant aan de buitenzijde van HAL 25 in Alkmaar Overstad

TLkrant is een (s)lowtech, sociaal interactieve lichtkrant aan de buitenzijde van HAL 25 in Alkmaar Overstad. Stadsdichters, kunstenaars, reclamemakers, boeren, burgers en buitenlui leveren teksten aan.
Doe ook mee en stuur je tekst op via de site. Wie weet hang jij daar opeens! Uit de ingestuurde teksten wordt onregelmatig een tekst gekozen.

 VAN TEVEEL KAZEN WANKEL JE ALLICHT

 … In deze snelle, door vluchtige media geterroriseerde tijd waar we door uptempo beelden kontinu worden gebombardeerd, is daar de TL-krant. Mannetjes klimmen op ladders en hangen een voor een tl-buizen op die tezamen letters en woorden vormen. De stekkers erin en zie daar – de TraagLicht krant.

Een oase van rust, een baken in de chaos, een reden voor een glimlach of een frons. Langzaam licht, tergende teksten, glimmende grafitty. De poezie op straat, de one-liner tot kunst verheven, geschreven licht in duisternis.


TLkrant is een project van Kees Bolten en Anton Dekker+
* met dank aan Ferry, Gerbrand, Arie, Roosmarijn, Ervin, Jan, Frans, …
Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit!!!!!
Kees Bolten

+31 6 2013 4503
kees[at]bolten.nl