Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit.
Kees Bolten

+31 6 2013 4503

kees[at]bolten.nl
Project: 

Vrijmenselarij

Wie vrijdenkt, wil anderen tegenkomen die óók vrijdenken. Jij wil niet andermans opinie opgelegd krijgen. Geen dogma’s. Jij zoek je eigen route door het leven. Maar niet eenzaam, niet alleen. Je zoek een plek waar mensen naar elkaar luisteren. In vrijheid meningen naast elkaar leggen. Zoeken naar antwoorden op levensvragen. Dat is wat vrijmenselaren doen.

Echte paradijselijkheid is natuurlijk ook heel diep.

Fotoos - Everlasting menselaar sculptures van vrijmenselaars Kees Bolten en Toine Dutch Bushman Klaassen in de Vrijmenselaars Tempel te Alkmaar. Bel gerust voor een afspraak.
Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit!!!!!
Kees Bolten

+31 6 2013 4503
kees[at]bolten.nl