Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit.
Kees Bolten

+31 6 2013 4503

kees[at]bolten.nl
Project: 

Het Glazen Huis

Een klassieke eengezinswoning van glas. Een voor de bewoners herkenbaar object waarmee de wijk zich duidelijk kan onderscheiden.

Op een centrale plek middenin de nieuwbouwwijk verrijst een glazen huis. Een exacte, transparante kopie van de overbekende eengezinswoning. Dit huis is gewoon te betreden; men kan de kamers in, de trap op naar boven. In de glazen wanden zijn grote transparante kleurenfoto’s aangebracht van bewoners uit de omringende wijk, gefotografeerd in hun eigen huis.
Het Glazen Huis als demologisch instituut, als openbaar archief van een laat 20e eeuwse nieuwbouwwijk.

(Opdracht ingetrokken door gemeente Hoorn)

Colofon

Medewerkers:
Opdrachtgever Gemeente Hoorn
Concept en ontwikkeling Piet Termaat
  Kees Bolten
  Gerard SoeteliefIk ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit!!!!!
Kees Bolten

+31 6 2013 4503
kees[at]bolten.nl