Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit.
Kees Bolten

+31 6 2013 4503

kees[at]bolten.nl
Project: 

Ark

In een tijdsperiode van 20 jaar verschijnt er langzaam een enorm beeldhouwwerk, het tempo volledig bepaald door de natuur maar het resultaat is puur cultuur.

Bovenop een met gras begroeide heuvel groeien een aantal kromgetrokken bomen. De kruinen in elkaar verstrengeld, de stammen onderling verbonden middels stalen pijpen. Na 20 jaren van groeien heeft zich een groene kathedraal gevormd. Dan worden alle stammen vlak bij de grond doorgezaagd en het geheel middels kranen omgekeerd; de ark is daar.

(Niet uitgevoerd)

Colofon

Opdrachtgever Erven Tuijnman
Concept en ontwikkeling Piet Termaat
  Kees BoltenIk ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit!!!!!
Kees Bolten

+31 6 2013 4503
kees[at]bolten.nl