Ik ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit.
Kees Bolten

+31 6 2013 4503

kees[at]bolten.nl
Project: 

Schapenmars

Performance met een kudde schapen.

Het is zondagochtend, de stad slaapt. Om 11.00 uur precies beiert de kerkklok en beiert en beiert. Een kudde schapen komt in processie een kerkgebouw uit. Een kerkgebouw dat na eeuwen van Godsbewoning in de overgang zit. Een transformatie tot hedendaags cultuurcentrum van de stad. Maar voor de laatste keer trekt de kudde rond het gebouw.

Kunstwerken sieren de nissen aan de buitenzijde van het gebouw. Nissen die voor de beeldenstorm ook gevuld waren met beelden. Religieuze beelden. Nu bezetten moderne beelden de leeggevallen plekken. Nog even en ook het interieur van het gebouw zal nieuwe beelden krijgen te verduren. De reformatie van 1994.
Voer voor de nieuwe kudde.

Colofon

Opdrachtgever stichting Alkmaar Rondom
Ontwerp/uitvoering Kees Bolten
Muzikanten Pé Okx
  Kees Borst
  Frank Stolwijk
  Rob Snip
Boeren Kees Bolten
  Roel Wittebrood
  Johan Duinmeyer
  Marc Linszen
  Hans Belleman
Misdienaressen Koosje Bolten
  Anouk Schilder
  Anna Bolten
  Kim Apperloo
Schapen, strobalenpers Piet Wonder StompetorenIk ben gespecialiseerd in vaak grootschalige, multimediale projecten in het publieke domein voor een breed publiek. Dit betekent in de praktijk dat ik een idee/concept vanaf de eerste schuchtere potloodstreep tot en met de laatste spijker uitvoer. En alles wat daartussen zit!!!!!
Kees Bolten

+31 6 2013 4503
kees[at]bolten.nl